• 10.01.2015, 22:52

svar på spørsmål - #1


Q: Hvorfor startet du å blogge?
Hadde vel egentlig ingen god grunn da jeg opprettet bloggen, ville bare prøve noe nytt. Leste en del blogger og fikk lyst å lage min egen, igjen. Hadde en blogg tidligere da jeg gikk siste året på ungdomsskolen, som er en del år siden nå, men den sletta jeg første eller andre året på videregående. Har alltid vært glad i å skrive, og ved hjelp av en blogg har jeg muligheten til å dele tankene og meningene mine. I tillegg til det liker jeg å ta bilder, redigere bilder og jobbe med HTML- og CSS-koding til design osv.. Så ja, da passer en blogg ganske enkelt og greit!

Q: Beste med å blogge?
Noe av det beste med å blogge er å kunne uttrykke tanker og meninger, samtidig som man kan få respons og tilbakemeldinger. Både positive kommentarer og konstruktiv kritikk på hva som eventuelt kan bli bedre eller annerledes. At folk tar seg tid til å faktisk lese det jeg prøver å formidle gjør meg veldig glad. Og en koselig kommentar slår aldri feil. Samtidig er bloggen et ganske fint og trygt sted å gå til om noen skjønner?

Q: Favoritt blogger(e)?
http://joannajohansson.com
http://kenzas.se
http://angelicablick.se
http://sincerelyjules.com
http://jannideler.com

Q: Hva er ditt mål med bloggen?
Har i grunn ikke noe mål med bloggen, er mer en liten hobby og noe jeg synes er gøy å drive med. Hva det utvikler seg til få vi se på! :-)Q: Hvor får du inspirasjon fra?
Overalt, faktisk! Alt jeg møter, alt jeg ser og alt jeg opplever: Når jeg danser, hører på musikk, trener, er med venner, familie, går i gatene, byen, naturen, er sammen med dyr, jobb/skole, ser ulike filmer, serier og tv-programmer, leser ukeblader og bøker, osv.. I tillegg får jeg så klart inspirasjon fra ulike nettsteder som tumblr, weheartit, instagram, youtube, andre blogger, etc..

Q: Hvor gammel er du - Årsmodell?
Jeg er 21 år - født 20.desember i 1993.

Q: Hvor høy er du?
1.75, tror jeg?

Q: Hva vil du utdanne deg til?
Vanskelig spørsmål.. Politi, ingeniør eller barnevernspedagog kanskje? Ellers drømmer jeg om å studere internasjonal markedsføring i Australia!Q: Hvilken musikk hører du på?
Hører på alt mulig, egentlig. Alt fra Rap, Hip Hop, House, R&B, Pop, Rock, osv - veldig variert. Hører på mange forskjellige artister, grupper og band. Både gammelt og nytt. For å nevne noen jeg hører en del på: Eminem, Asap Rocky, The Glitch Mob, Awolnation, Beyoncé, Rihanna, Bebe Rexha, Nicki Minaj, John Mayer, Kygo, Alan Walker, Frank Ocean, G-Eazy, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Kings of Leon, Imagine Dragons, Coldplay, The Script, X-Ambassadors, The Chainsmokers, osv.. Men andre ord ganske masse forskjellig! // Dere finner meg på Spotify her! 🎧

Q: Hva trener du utenom dansing?
Kondisjon og styrke + Teknikktrening

Q: Hvilken dansestil holder du på med?
Hip Hop / Street og Contemporary

Amanda Bjørge

10.01.2015 , 23:15
Bra svar! <3

Har noen spørsmål:

- Har du vert russ?

- Favoritt tv-serie(r)?

- Drømme reisemål/destinasjoner?

- Kan du videoblogge?

- 5 sanger du aldri blir lei?

<3

Christine Louise <33

10.01.2015 , 23:21
- Favoritt sang akkurat nå?

- Drømmeferie?

- Hvilke land har du vert i?

<3

minstorehverdag

10.01.2015 , 23:39
Så fin blogg du har! Har akkurat laget meg en ny, ikke komt noe særlig i gang, men håper du vil ta en titt innom igjen da jeg har komt meg i gang :) Ønsker deg en fin lørdag videre! <3

Og noen spørsmål her:

Hva skal du til høsten?

Har du kjæreste?

Drømme destinasjon?

Beste ferieminne?

God natt! <3

Caroline

10.01.2015 , 23:58
Gode svar :D

Charlotte Kleven

11.01.2015 , 15:49
så fine spørsmål og svar :)

Madde K.K

11.01.2015 , 21:19
Har mange av de samme som favorittbloggere, svenske bloggere altså - de er så flinke! Godt besvart :)

Marie Gjernes

11.01.2015 , 21:30
Madde K.K: Hahah, sant! Leser mange flere svenske bloggere enn norske. Tusen takk! :)

linneagrorud

22.01.2015 , 23:30
Så gode svar! Og liker veldig godt designet ditt, enkelt og fint :-)

Search

Bloggdesign

hits