• 02.02.2015, 22:47

svar på spørsmål - #2


Q: Dine drømme destinasjoner?
Åh, det er så altfor mange! Både flere land og øyer spredt over hele kloden og byer på omtrent samme sted - New York, Miami, California, Los Angeles, Las Vegas, Hawaii i USA, Roma, Venezia og Cinque Terre i Italia, Paris og Provence i Frankrike, Australia, Thailand, Maldivene, Bora Bora, Ibiza, Marokko, Sør-Afrika, og altfor mange flere... Har utrolig lyst tilbake til Cuba og! Tenkte å lage et mer oversiktlig innlegg om dette, kanskje?

Q: Om du kunne reist akkurat hvor du vil nå, hvor ville du reist?
New York (USA) eller Australia med bestevenninna mi!

Q: Hvilke land har du vært i?
England, Spania, Kroatia, Portugal, Bosnia, Tyrkia, Cuba, Brasil, Sverige, Danmark, Nederland. Og Norge så klart.Q: Beste ferieminne, og hvorfor?
Vanskelig å velge, men enten Cuba 2006, Brasil 2010 eller England 2011. Hvorfor? Det ble enda vanskeligere å svare på... Både Cuba og Brasil var to fantastiske ferier med familie og venner. Alt jeg fikk oppleve og se har satt store spor i meg, både positivt og vondt. En del var tøft å se rett foran øynene mine, med tanke på all fattigdommen, urettferdigheten og skille mellom de fattige og rike. Men når jeg tenker tilbake på det, lærte jeg utrolig masse. Spesielt det å ikke ta alt som en selvfølge. Å se barn helt ned i 2-årsalderen sove på gatene og tigge etter mat, var grusomt. Det er noe jeg mener alle nordmenn bør være vitne til en gang, eller i det minste innse hvor heldige vi er. For slik urettferdighet burde ikke eksistert og det skjærer i hjertet mitt. Over til England 2011 - Det må ha vært noe av det beste som har skjedd meg, etter at jeg ble stoppet av et profesjonelt modellbyrå på gate som lurte på om jeg var interessert i modell-jobb. En liten barndomsdrøm som ble virkelig. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men gjennom årene har jeg bare blitt mer og mer skeptisk til den bransjen dessverre.Q: Hva ska du til sommeren?
Har ikke planlagt det helt enda, utenom første uka her på Voss med Ekstremsportveko 2015!

Q: Har du kjæreste?
Nope!

Q: Dine største lidenskaper?
Trening, musikk og reising! ♥♥

Cecilia Catharina

02.02.2015 , 22:55
Så bra svart på alle spørsmålene :) Ha en kjempefin kveld videre :D

Amanda Bjørge

02.02.2015 , 23:01
Bra svar! <3

Hvem er dine strøste forbilde innen dansing?

Siste sang du lagde dans til?

Kan du legge ut sangvideo og? <33

Marie Gjernes

02.02.2015 , 23:01
Cecilia Catharina: Tusen takk, samme til deg! :)

Christine Louise <33

02.02.2015 , 23:12
fin blogg, kommentere tilbake?<33

Silje S. Lopez

03.02.2015 , 00:32
Bra svar :) Fin blogg

Iselin Renée

03.02.2015 , 09:58
Fine svar :)

Karina

04.02.2015 , 16:43
Ja til dansevideo;)

23.02.2015 , 16:43
Kan du snart komme med ny sånn top 10-atm spilleliste? <3

23.02.2015 , 16:51
Hvilket år var du russ, og hvilken farge var du? :) Er russ til våren og gruer meg egentlig, har du noen tips til å forberede meg til det? Drakk du veldig mye den perioden, eller var det drikkepress? Er ikke akkurat sånn veldig van med alkohol, ble 18 i november og drakk alkohol for første gang nå i februar. Synes det er veldig gøy, men er redd på hvordan det kommer til å bli og hva som kommer til skje. Hvor ofte drikker du nå, og hvor mye drikker du når du drar ut? Er jomfru også, men har et crush på en som er russ og, men fra en annen skole som vet knapt hvem jeg er... Har ikke snakke om det med noen, men ene veninna mi holder på med han nå. Det gjør veldig vondt, så lurte på om du har tips mot den slags type "kjærlighetssorg" og? Ser veldig opp til deg, og har følgt bloggen din siden du skrev innlegget ditt om falske venner. Hadde blitt utrolig glad for svar! Har lagt med e-post adressen min i e-post feltet, så hadde blitt veldig glad om du ville sendt meg en mail til meg. Skriver ikke navn her, for vil holde meg anonym i tilfelle flere leser denne kommentaren, men igjen kan du og svare på kommentaren i neste "svar på spørsmål"-innlegg! Stor klem fra meg! <3 Og igjen, tusen takk for at du er du, og at du startet bloggen din! <3

Egeo

26.02.2015 , 23:38
Oi så mange land du har vært i!: ja ekstremsportveko er kjekk, jeg har vært der tre ganger ! Gos natt <3

Search

Bloggdesign

hits