hits

MARIE GJERNES

SVAR PÅ SPØRSMÅL #3

  • 14.10.2015, 12:15

Q: Tjener du noe på bloggen din?
Til nå har jeg ikke tjent noe penger på bloggen, men jeg har hatt noen samarbeidspartnere som har sponset meg med produkter til meg selv og til konkurranser. For øyeblikket bruker jeg bloggen som en hobby og en liten deltidsjobb. Hva det senere blir til vet jeg ikke, men jeg vil ikke at bloggen skal bli en hel reklameannonse. Orker heller ikke det presset og stresset en fulltidsblogger må opplever. Ikke misforstå, litt er så klart gøy. Men livet kan by på så utrolig mye mer enn det å sitte foran en skjerm å dokumentere og reklamere for alt.

Q: Hva holder du på med for tiden?
Akkurat nå jobber jeg som ekstrahjelp i resepsjonen på Nr.1 Fitness opp til fem ganger i uken, noe som kanskje er litt i overkant av det som beregnes til den stillingen. I slutten av oktober begynner jeg på et lite studie innen kommunikasjon, foto og webdesign via Folkeuniversitetet i Bergen. Det blir på deltid kun fem timer i uken, så mye selvstudie kommer det til å bli utenom. Jeg er veldig usikker på hva jeg vil videre i livet når det kommer til utdanning og jobb, men akkurat nå er dette noe jeg virkelig vil prøve og gleder meg til å komme i gang med. Ved siden av dette kommer jeg til å satse mer på bloggen, og bruke tiden til venner, familie, trening og jobb.

Q: Har du vitnemål eller må du ta opp igjen fag?
Jeg har et vitnemål som er over gjennomsnittet bra, noe jeg er utrolig glad for i dag! Men herregud som jeg slet meg ut det siste året... Det å gå yrkesfaglig de to første årene på videregående, for å deretter avslutte med påbygg til generell studiekompetanse var skikkelig heise. Men det var og skal være gjennomkommelig! Til dere som går påbygg i år eller skal til neste år, vær innstilt på mye jobb så er det ikke så ille likevel. En liten motivasjon: Gled dere til russetiden, og ikke minst den lettelsen og mestringsfølelsen når skoleåret er over!


Q: Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Føler meg ikke akkurat gammel, men kanskje mer moden og reflektert enn en del andre på min alder? Dette kommer nok av at jeg har vært gjennom ganske mye forskjellig. Opp- og nedturer, både mentalt og fysisk. I tillegg kan det variere veldig til hvilken situasjonen eller humør jeg er i. Føler meg til tider som en liten drittunge, men for det meste føler jeg at jeg er der jeg er - 21 år gammel.

Q: Banner du ofte?
Til tider, dessverre... Banner spesielt når jeg forbanna, noe som egentlig sier seg litt selv. Ellers kan det være alt fra å si at noe var "jævlig ekkelt" eller "faen så bra du ser ut". En liten uvane jeg har når jeg blir små-irritert er å kalle mine nærmeste for ting jeg ikke mener. Som for eksempel å kalle de jeg spiller noe med for "jævla drittunger" når noe går galt. Ironisk ment, så klart! Bruker ikke de fæleste banneordene, men når jeg først blir forbanna dukker "helvete" opp. I tillegg er banning ofte brukt i språket hvor jeg kommer fra.

Q: Hva synes du om tatoveringer?
Det kan være utrolig fint og stilig, men samtidig utrolig stygt - Så bade og! Det kommer så klart an på selve tatoveringen. En liten og enkel, en som betyr noe for deg eller en som er gjennomtenkt og gjennomført kan være kjempefint. Men når det nesten dekker hele kroppen, og ikke minst blir fylt inn med masse random farger, synes jeg ikke det er så fint lengre. Det er smak og behag, og noe vi heldigvis bestemmer selv. Selv har jeg lenge vurdert å ta en liten tatovering eller to (eller fler), men hvor, når og hva får tiden vise.


Q: Hva gjør deg trist?
Med tanke på all elendighet som skjer rundt i verden, så er det masse: Krig, fattigdom, barnemishandling, mobbing, urettferdighet, forskjellsbehandling, dyremishandling, kriminalitet, direkte ondskap og mer. Men for å være helt ærlig, så er det å miste noen nære, følelsen av ikke være bra nok eller vennskap som går tapt, noe som gjør meg veldig trist. Samtidig er jeg veldig følsom, så om noen forteller meg noe dypt, sterkt og vondt de har opplevd, kommer medfølelsen fort frem og tårene kan begynne å trille.

Q: Hva gjør deg glad?
For det første og et ganske standard svar: Å gjøre andre glad, gjør meg glad! Jeg mener den herlige følelsen som får deg til å smile skikkelig når du ler med venner og familie, og ikke minst det å bare se at de er glad. Egentlig er det utrolig mye som gjør meg glad, og jeg kunne sikkert skrevet et langt innlegg om dette. Men for å korte litt ned på det - Venner og familie generelt. Musikk, dansing og trening. Kattene mine og hunden til søsteren min, og igjen dyr generelt. Å reise, besøke nye steder, nye opplevelser, fint vær, gode lukter, gode nyheter, finne ny musikk, å lykkes med målene mine, mestringsfølelse, komplimenter på personligheten min, osv..

Q: Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Ærlig, sta, spontan, tankefull, hjelpsom, empatisk og glad! Ops, det ble 7 ord..


Q: Hvem ringer du når du er sint, lei deg eller trenger råd?
De som står meg nærmest - Søsteren min, brødrene mine, bestevenninna mi eller mamma og pappa!

Q: Hvilke uvaner har du?
Hmm.. Drikke litt (veldig) for mye Pepsi Max, bite meg leppa og si hæ hele tiden.

Q: Ser du på deg selv som en sjenert eller utadvendt person?
Jeg er nok ikke den mest utadvendte personen du vil møte på, men jeg er heller ikke den som er helt stille blant nye folk og omgivelser. Det varierer egentlig veldig på hvordan dagen min er. Har jeg en bra dag kan jeg være veldig åpen for nye bekjentskap. Har jeg en dårligere dag sier jeg hei og er til stede, men blir ikke den som prates mest eller mest frempå. Samtidig kan det variere med hvilken situasjon jeg er i. Blant venner, familie og bekjente er jeg aktiv i diskusjoner, samtaler, osv.. Eller når jeg snakker om noe jeg virkelig har peiling på. Men når det kommer til andre fremføringer, jobbintervju og lignende, kan jeg bli skremmende sjenert, glemme alt jeg skal si og knapt klare å argumentere for meg selv.. Noe som alltid gjør meg forbanna på meg selv i etterkant!

27 comments

missmommy.blogg.no

14.10.2015 12:26
Koselig bligg du har;) ha en god dag videre !

Marie Gjernes

14.10.2015 12:35
missmommy.blogg.no: Takk, det samme!

T H E A

14.10.2015 12:39
har du sluttet med gratisdesigna dine ? :(

Marie Gjernes

14.10.2015 12:48
T H E A: Jeg hadde egentlig det, men tenkte kanskje å legge de ut igjen! :) Må bare oppdatere de litt først, så kommer kodene og det snart ut her!

Christine Louise <33

14.10.2015 12:57
kjempe fine svar! <3 hadde blitt super glad for en kommentar tilbake? :D

Veronica S

14.10.2015 12:59
Så flotte svar

Marie Gjernes

14.10.2015 13:03
Veronica S: Tusen takk!

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2015 13:04
gode svar :)

Marie Gjernes

14.10.2015 13:07
Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! :)

Kristi Pedersen

14.10.2015 13:09
fint innlegg! :D håper onsdagen din blir god <3

Marie Gjernes

14.10.2015 13:16
Kristi Pedersen: Tusen takk! :) Samme til deg! <3

Michelle Larsen

14.10.2015 17:38
Bra svart!

cheerchrissy.blogg.no

14.10.2015 17:39
Veldig bra svart! Var veldig spennende å lese om deg, følte jeg lærte masse om deg! <3

Marie Gjernes

14.10.2015 18:00
cheerchrissy.blogg.no: Åh, tusen takk! <3 Utrolig gøy å høre!

AE

14.10.2015 18:57
Hvordan klarte du å komme deg gjennom påbygg med bra snitt ? Jeg hadde 4 i snitt da jeg gikk ut av vg2, og nå raser karakterene ned i en helvettes fart..

Turid Strømfors

14.10.2015 19:14
Så kjekt å bli bedre kjent med deg! :)

Emilie Oshaug

14.10.2015 23:32
Gode svar! :-)

Marie Gjernes

15.10.2015 12:33
Turid: Gøy å høre, tusen takk! :)

Marie Gjernes

15.10.2015 12:34
Emilie Oshaug: Tusen takk! :)

Marie Gjernes

15.10.2015 12:36
AE: Har ikke noe særlig godt svar på det, utenom at jeg brukte mye tid til å jobbe med fagene, og slet meg skikkelig ut på det. I starten av skoleåret gikk karakterene litt ned, men det snudde seg få fort jeg ble vant med andre arbeidsmetoder og teknikker. På slutten av året gikk de og litt ned en periode, fordi jeg var mildt sagt drittlei av alt som hadde med skole å gjøre.. Send meg gjerne en mail eller melding på facebook, så kan jeg sikkert komme med et bedre svar med teknikker osv! :) Uansett, masse lykke til!

Helena

15.10.2015 20:45
Sånne innlegg er så spennende! Føler jeg lærer så mye nytt:) Veldig fin blogg!

Marie Gjernes

15.10.2015 20:49
Helena: Tusen takk! :) Veldig gøy å høre!

Leah Isabell V

15.10.2015 23:55
Kjempe fine svar!

RebeccaHasselgard

18.10.2015 18:28
Fint innlegg og ikke minst svar : - )

MariaExpressen

18.10.2015 18:49
Så bra du svarer.

karina

23.10.2015 12:37
Først vil jeg bare si at det var utrolig bra svart på spørsmålene;)

-er dette en squarespace blog?

- og når du har konkurranser på bloggen, og skal sende premien pr post. Er det du som betaler porto da? og hvordan trekker du vinneren?

Håper på svar;)

MariaExpressen

26.10.2015 21:20
Så mange bra svar!

LEAVE A COMMENT

Om meg

Marie Gjernes

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design and coding by KvDesign - www.kvdesign.no