hits

MARIE GJERNES

SVAR PÅ SPØRSMÅL #4

  • 25.01.2017, 21:50

Q: Hvorfor takket du nei til modellbyrået i England?
Jeg takket verken nei eller ja, så muligheten ligger der fortsatt. Men som jeg har nevnt tidligere, er jeg veldig skeptisk til den bransjen og jeg vet faktisk ikke helt om det er noe for meg. Det hadde sikkert vært spennende, gøy og ikke minst en stor erfaring å jobbe som modell, men som sagt: Det er et utrolig tøft yrke! I tillegg vil jeg skaffe meg en god utdanning og sikre meg jobb på den måten. Når det gjelder at modellbyrået har hovedkontor i England ville ikke det vært noe problem når å bo der er en av mine fremtidsplaner. Uansett så elsker jeg å reise, så det å reist rundt på oppdrag hadde heller ikke vært noe problem! :-)

Q: Hvilket modellbyrå ble du stoppet av, og hvor?
Select Model Management // I Oxford Street, faktisk!Q: Hvordan klarte du å komme gjennom påbygg med bra snitt?
Har egentlig ikke noe bra svar på det, utenom at jeg brukte mye tid på å jobbe med de ulike fagene og slett meg skikkelig ut på det. Ja, det var jævlig. I starten av skoleåret gikk karakterene litt ned, men det snudde seg så fort jeg ble vant med andre arbeidsteknikker. På slutten av hele skoleåret gikk de og litt ned en liten periode, fordi jeg var mildt sagt drittlei av alt som hadde med skole og gjøre.. 

Q: Hva vil du studere/utdanne deg til?
Sist jeg fikk dette spørsmålet hadde jeg virkelig ikke peiling, og jeg ble like irritert hver gang folk spurte om det. Jeg hatet det spørsmålet, og det har jeg gjort lenge. Høsten 2016 startet jeg på en treårig utdanning som barnehagelærer, men til høsten igjen vil jeg forhåpentligvis hoppe over på retningen mot å bli barnevernspedagog. Jeg har grublet ekstremt mye på dette, frem- og tilbake tenking, skiftet mening hver andre time og blitt så frustrert over meg selv - "Hva skal det bli av denne stakkars jenta, da?" var noe jeg følte alle rundt meg tenkte. Jeg mislikte sterkt å være den som ikke hadde planene på hva jeg ville fremover klare, og følte andre så ned på meg på grunn av det. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg vil og om jeg i det hele tatt har valgt riktig, men jeg er i det minste i gang og åpen for å gi det en sjanse.

Q: Er du yngst i søskenflokken - Alder?
Ja, det er jeg! :-) Jeg har en storesøster på 30, to eldre brødre på 29 og 32 år, og så kommer "lille attpåklatten" på 23 år.Q: Hva er det verste og det beste du har opplevd?
Det verste jeg har opplevd vil jeg ikke en gang nevne når det er så pass alvorlig og trist at det kun er mine nærmeste som vet om det. Noe av det beste jeg har opplevd må bli å være elsket og satt pris på for den jeg er, tror det er mye som skal til for å toppe det. Samtidig følelsen av å være forelsket, gjensidig så klart! Om det er hendelser som har skjedd i livet mitt, vil jeg nevne det å bli tante til to nydelige sjarmtroll, nyheten om at jeg snart skal bli tante igjen, alle gode minner fra reiser, ferier og lignende med familie og venner, gleden dyr, dansing og musikk har gitt meg, og vennskapet med bestevenninna mi som har vart så lenge jeg kan huske. Det å ha en venninne som kjenner til alle opp- og nedturene gjennom livet er ubeskrivelig.

Q: Hvor mange kjærester har du hatt?
Jeg har hatt én ordentlig kjæreste.

Q: Har du gitt opp eller sluttet med dansing?
Nei, ingen av delene! Etter en tøff og vanskelig periode i livet mitt måtte jeg legge det til side og prioritere ting som faktisk var viktigere. Rart å høre meg selv si det, spesielt når det er noe jeg virkelig elsker og fortsatt brenner for, men man kan ikke alltid forutse hva som skjer og kommer til å skje. Dansing er og vil alltid være en del av meg, uansett hva og hvordan ting skjer. Sikkert litt vanskelig å forstå for noen, men når ting går utover både mental og fysisk helse er man nødt til å lytte til kroppen. Noe jeg har vært fryktelig dårlig til gjennom årene, men man lærer! Spesielt av gjentatt feiling og prøving, og ikke minst erfaring.Q: Har du dyr nå som du bor for deg selv?
Nei, men kjenner virkelig jeg savner kattene mine hos mamma og pappa, og hunden til søsteren min som jeg passer og ser en del når jeg er hjemme. Mulig jeg skaffer meg en liten valp eller kattunge til sommeren, men må se det litt an med tanke på bosted, økonomi, tid og skole/jobbsituasjonen når det nærmer seg. Om det blir en hund, er jeg fortsatt usikker på hvilken rase, men vil ha en liten gutt som liker både kos og har mye energi. Mulig en Keeshond, men en Husky, Shäfer eller Rottweiler må jeg nok vente en del år til med...

// Gjerne se gjennom gamle svar i kategorien spørsmål før dere eventuelt spør videre! ♥

9 comments

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 22:03
fine svar, liker bloggen din!

Marie Gjernes

08.02.2017 11:51
Hanne Lovise Johnsen: Tusen takk for det!

Marte

25.01.2017 22:18
HERLIG! Du svarer alltid så utfyllende og ikke minst bra! <3

Håper du fortsetter å blogge, har troen på at du kan nå langt! <3

Marie Gjernes

08.02.2017 11:51
Marte: Åh, tusen takk! <3 Det betyr mye!

Ida Øverland

26.01.2017 10:43
spennende lesning! jeg er spent på om det blir modelljobbing på deg jeg! :D hadde vært veldig kult!

Marie Gjernes

08.02.2017 11:53
Ida Øverland: Spent å se hva jeg bestemmer meg for selv! :) Tusen takk!

Seline Ekelund

27.01.2017 11:17
Så fine svar! :D ønsker deg en fin fredag! :D

Marie Gjernes

08.02.2017 11:53
Seline Ekelund: Tusen takk! :) Ha en fin dag videre!

Malin H

10.02.2017 13:23
Så spennende at du har fått tilbud fra et modellbyrå, men skjønner du er skeptisk :)

LEAVE A COMMENT

Om meg

Marie Gjernes

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design and coding by KvDesign - www.kvdesign.no