hits

MARIE GJERNES

4 FAKTA OM MEG

  • 31.01.2015, 23:20Jeg har vært fan av Eminem siden jeg var 5 år - Eller så lenge jeg kan huske. Som liten gikk jeg rundt å rappa på mitt eget språk. Noe som var umulig for andre å forstå, òg for meg selv når jeg tenker meg om. Dette kan jeg takke mine to eldre brødre for som hørte på Eminem hele tiden. Selv om jeg liker andre rappere, er jeg fast bestemt på at ingen slår Eminem. Siden jeg var 10 år har jeg drømt å få møtt han. Å møte han som person tviler jeg kommer til å skje, men å se han live på konsert noen meter unna meg? Det skal skje!

Jeg synes blogging er kleint, men samtidig gøy - Dette er min andre blogg, faktisk. På ungdomsskolen synes jeg blogging var noe oppskrytt tull jeg aldri skulle begynne med. Da jeg begynte på videregående endret jeg mening. Jeg leste en del blogger og ville lage min egen. Hadde vel den i ca. 2 år før jeg bestemte meg for å slette den. Så opprettet jeg denne for snart ett år siden, og bruker den når jeg føler for det. Om venner eller familie nevner bloggen min eller begynner å snakke om det, blir jeg flau og vil skrifte tema fort. Veldig fort. Men når det kommer til det å skrive, er det noe jeg trives med. Er ikke glad i å skrive så langt, men bruker ofte lang tid på det jeg skriver.

Jeg elsker å se skrekkfilmer, grøssere og thrillere - Men: For ca. 2 år siden hatet jeg det, og jeg ble like skuffet hver gang det ble valgt skrekkfilm på filmkvelder. Alle gangene endte det opp med at jeg ble sittende å spille på telefonen eller noe annet. Jeg så i hvert fall ikke på filmene, helt til noen bestemte seg for å tvinge meg til å se en hel skrekkfilm der de faktisk fulgte med på at jeg så hele filmen. Husker ikke akkurat hvilken film det var, men jeg husker veldig godt at jeg ikke fikk ha en pute i nærheten. Vet egentlig ikke helt hva som skjedde, men når elsker jeg å se skrekkfilmer og lignende. Selv om jeg noen ganger må pine meg gjennom dem.. Bare IKKE slakterfilmer!

Jeg har et utrolig bra forhold til søsknene mine - Både til storesøsteren min på 28 år og mine to eldre brødre på 27 og 30 år. Trass i at jeg er en såkalt «attpåklatt» som kom 6 år senere, kommer vi veldig bra overens. Det å ha noen så nære søsken som samtidig er mine bestevenner, er jeg utrolig takknemlig for. I tillegg er vi ganske like når det kommer til enkelte ting. Som å ha bestemte meninger, stå for sitt og ikke være redd for å svare tilbake. Vi kan krangle og bli forbanna på hverandre, men det har og vil aldri ødelegge forholdet vårt.

I'M OUT! // Noe du kan kjenne deg igjen i, eller har du noen sære/morsomme fakta om deg ikke så mange vet om?

SVAR PÅ SPØRSMÅL #1

  • 10.01.2015, 22:52

Processed with VSCO with b5 preset

Q: Hvorfor startet du å blogge?
Hadde vel egentlig ingen god grunn da jeg opprettet bloggen. Leste en del blogger og fikk lyst å lage min egen, igjen. Hadde en blogg tidligere da jeg gikk siste året på ungdomsskolene, som er en del år siden nå, men den sletta jeg første eller andre året på videregående. Har alltid vært glad i å skrive, og ved hjelp av en blogg har jeg muligheten til å dele tankene og meningene mine. I tillegg liker jeg å ta bilder, redigere bilder og jobbe med HTML- og CSS-koding til design osv.. Så ja, hvorfor ikke starte en blogg da?

Q: Beste med å blogge?
Noe av det beste med å blogge er å kunne uttrykke tanker og meninger, samtidig som man kan få respons og tilbakemeldinger. Både positive kommentarer og konstruktiv kritikk. At folk tar seg tid til å faktisk lese det jeg prøver å formidle gjør meg veldig glad. Og en koselig kommentar slår så klart aldri feil. Samtidig er bloggen et ganske fint og trygt sted å gå til om noen skjønner?

Q: Favoritt blogger(e)?
Joanna Johansson // Kenza Zoutiten // Angelica Blick // Sincerely Jules // Janni Deler

Q: Hva er ditt mål med bloggen?
Har i grunn ikke noe mål med bloggen, er mer en liten hobby og noe jeg synes er gøy å drive med. Hva det utvikler seg til får vi se på! :)

Q: Hvor får du inspirasjon fra?
Overalt, faktisk! Alt jeg møter, alt jeg ser og alt jeg opplever: Når jeg danser, hører på musikk, trener, er med venner, familie, går i gatene, byen, naturen, er sammen med dyr, jobb og skole, ser ulike filmer, serier og tv-programmer, leser ukeblader og bøker, osv.. I tillegg får jeg så klart inspirasjon fra ulike nettsteder som tumblr, weheartit, instagram, youtube, andre blogger, etc..

Q: Hvor gammel er du / Årsmodell?
Jeg er 21 år - født 20.desember i 1993.

Q: Hvor høy er du?
1.75 m, trooor jeg?

Q: Hva vil du utdanne deg til?
Vanskelig spørsmål, men politi, ingeniør eller barnevernspedagog kanskje? Om ikke det, drømmer jeg om å studere internasjonal markedsføring i Australia eller noe innen medievitenskap i England. Men akkurat nå må jeg prioritere andre ting fremfor det å studere.

Q: Hvilken musikk hører du på?
Hører på alt mulig, egentlig. Alt fra Rap, Hip Hop, House, R&B, Pop, Rock, osv - veldig variert. Hører på mange ulike artister, grupper og band. Både gammelt og nytt. For å nevne noen jeg hører en del på: Eminem, Asap Rocky, The Glitch Mob, Awolnation, Beyoncé, Rihanna, Bebe Rexha, Nicki Minaj, John Mayer, Kygo, Alan Walker, Frank Ocean, The Weeknd, Chris Brown, DJ Khaled, G-Eazy, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Kings of Leon, Imagine Dragons, Coldplay, The Script, OneRepublic, X-Ambassadors, The Chainsmokers, og flere... Med andre ord ganske masse forskjellig! // Dere finner meg på Spoitfy her, eller ved å søke troubleem! 🎧

Q: Hva trener du utenom dansing?
Kondisjon og styrke + Teknikktrening

Q: Hvilken dansestil holder du på med?
Hip Hop / Street og Contemporary

Om meg

Marie Gjernes

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design and coding by KvDesign - www.kvdesign.no