• 31.01.2015, 23:20

4 fakta om meg
Jeg har vært fan av Eminem siden jeg var 4 år - 
Eller så lenge jeg kan huske i hvert fall. Som liten gikk jeg rundt å rappa på mitt eget språk. Noe som var umulig å forstå for andre, og meg selv når jeg tenker meg om. Dette kan jeg takke mine to eldre brødre for som hørte på Eminem så og si hele tiden. Selv om jeg liker andre rappere, er det ingen som slår Eminem. Om noen begynner å diskutere det med meg, så gir jeg meg ikke. Siden jeg var 11 år har jeg drømt om å få møtt han. Møte han som person. Noe jeg tviler på kommer til å skje, men å se han live på konsert noen meter unna meg - Det skal skje!

Jeg synes blogging er kleint, men samtidig gøy - 
Dette er min andre blogg, faktisk. De første årene på ungdomsskolen synes jeg blogging var noe oppskrytt tull jeg aldri skulle begynne med. Da jeg begynte i 10.klasse endret jeg mening. Jeg leste en del blogger og ville lage min egen. Hadde vel den i ca. 2 år før jeg bestemte meg for å slette den. Så lagde jeg denne for snart ett år siden, og bruker den når jeg føler for det egentlig. Om venner eller familie nevner bloggen min eller begynner å snakke om den blir jeg bare flau og vil skifte tema fort. Veldig fort. Men når det kommer til det å skrive, så er det noe jeg trives med. Er ikke så glad i å skrive så langt, men bruker ofte lang tid på det jeg skriver.

Jeg elsker å se skrekkfilmer, grøssere og thrillere - 
MEN: For ca. 2 år siden hatet jeg det, og jeg ble like skuffet hver gang det ble valgt skrekkfilm på filmkvelder. Alle gangene endte det opp med at jeg ble sittende å spille på telefonen eller noe annet. Jeg så i hvert fall ikke på filmene, helt til noen bestemte seg for å tvinge meg til å se en hel skrekkfilm der de faktisk følgte med på at jeg så på hele tiden. Fikk ikke en gang lov til å ha en pute i nærheten. Husker ikke hvilken film det var, men noe lignende Sinister eller Boogeyman tror jeg. Vet egentlig ikke helt hva som skjedde heller, men nå elsker jeg å se skrekkfilmer og lignende. Selv om jeg noen ganger må pine meg gjennom de... Bare IKKE slakterfilmer!

Jeg har utrolig bra forhold til søsknene mine - 
Både til storesøsteren min på 28 og mine to eldre brødre på 27 og 30 år. Trass i at jeg er en såkalt "attpåklatt" som kom 6 år senere, kommer vi veldig bra overens. Det å ha noen så nære søsken som samtidig blir mine bestevenner, er jeg utrolig takknemlig for. I tillegg er vi ganske like når det kommer til enkelte ting, som å ha sterke meninger, ikke være redd for å svare tilbake og stå for sitt. Vi kan krangle og bli skikkelig forbanna på hverandre, noe jeg kan tenke meg de fleste søsken gjør. Men det har aldri ødelagt forholdet vårt, og det kommer heller ikke til å skje!

I'M OUT! // Noe du kjenner deg igjen i, eller har du noen sære/morsomme fakta om deg ikke så mange vet om?

  • 10.01.2015, 22:52

svar på spørsmål - #1


Q: Hvorfor startet du å blogge?
Hadde vel egentlig ingen god grunn da jeg opprettet bloggen, ville bare prøve noe nytt. Leste en del blogger og fikk lyst å lage min egen, igjen. Hadde en blogg tidligere da jeg gikk siste året på ungdomsskolen, som er en del år siden nå, men den sletta jeg første eller andre året på videregående. Har alltid vært glad i å skrive, og ved hjelp av en blogg har jeg muligheten til å dele tankene og meningene mine. I tillegg til det liker jeg å ta bilder, redigere bilder og jobbe med HTML- og CSS-koding til design osv.. Så ja, da passer en blogg ganske enkelt og greit!

Q: Beste med å blogge?
Noe av det beste med å blogge er å kunne uttrykke tanker og meninger, samtidig som man kan få respons og tilbakemeldinger. Både positive kommentarer og konstruktiv kritikk på hva som eventuelt kan bli bedre eller annerledes. At folk tar seg tid til å faktisk lese det jeg prøver å formidle gjør meg veldig glad. Og en koselig kommentar slår aldri feil. Samtidig er bloggen et ganske fint og trygt sted å gå til om noen skjønner?

Q: Favoritt blogger(e)?
http://joannajohansson.com
http://kenzas.se
http://angelicablick.se
http://sincerelyjules.com
http://jannideler.com

Q: Hva er ditt mål med bloggen?
Har i grunn ikke noe mål med bloggen, er mer en liten hobby og noe jeg synes er gøy å drive med. Hva det utvikler seg til få vi se på! :-)Q: Hvor får du inspirasjon fra?
Overalt, faktisk! Alt jeg møter, alt jeg ser og alt jeg opplever: Når jeg danser, hører på musikk, trener, er med venner, familie, går i gatene, byen, naturen, er sammen med dyr, jobb/skole, ser ulike filmer, serier og tv-programmer, leser ukeblader og bøker, osv.. I tillegg får jeg så klart inspirasjon fra ulike nettsteder som tumblr, weheartit, instagram, youtube, andre blogger, etc..

Q: Hvor gammel er du - Årsmodell?
Jeg er 21 år - født 20.desember i 1993.

Q: Hvor høy er du?
1.75, tror jeg?

Q: Hva vil du utdanne deg til?
Vanskelig spørsmål.. Politi, ingeniør eller barnevernspedagog kanskje? Ellers drømmer jeg om å studere internasjonal markedsføring i Australia!Q: Hvilken musikk hører du på?
Hører på alt mulig, egentlig. Alt fra Rap, Hip Hop, House, R&B, Pop, Rock, osv - veldig variert. Hører på mange forskjellige artister, grupper og band. Både gammelt og nytt. For å nevne noen jeg hører en del på: Eminem, Asap Rocky, The Glitch Mob, Awolnation, Beyoncé, Rihanna, Bebe Rexha, Nicki Minaj, John Mayer, Kygo, Alan Walker, Frank Ocean, G-Eazy, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Kings of Leon, Imagine Dragons, Coldplay, The Script, X-Ambassadors, The Chainsmokers, osv.. Men andre ord ganske masse forskjellig! // Dere finner meg på Spotify her! 🎧

Q: Hva trener du utenom dansing?
Kondisjon og styrke + Teknikktrening

Q: Hvilken dansestil holder du på med?
Hip Hop / Street og Contemporary

  • 02.01.2015, 20:50

happy new year
· 2015 ·

I hope you will find what you're looking for in 2015!

Godt nyttår! ♥

Search

Bloggdesign

hits