hits

MARIE GJERNES

EN UKE SIDEN SIST

  • 14.02.2014, 15:47Det var en gang en jente som hadde problemer med å få ord ned på papir. Eller på tastaturet. Vet ikke hva jeg skal skrive, eller hva jeg skal begynne med. Stiller meg stadig spørsmål om hvorfor jeg opprettet bloggen, men svaret mitt er at jeg liker å skrive. Noe som ikke alltid gir helt mening i hodet mitt. Brukte dagen i går til å være med noen venninner, farge håret, høre på musikk, øve inn ny koreografi, slappe av og trening. Er vel egentlig stort sett det hele uken har gått i (utenom å farge håret så klart), noe jeg tipper er lite interessant å lese om. Så til et annet tema: Tenkte å kjøre i gang en såkalt spørsmålsrunde. Spør om det dere vil. Om jeg svarer på alt er en annen sak. Kommer så klart an på hva dere spør om. Spørsmål som blir for personlige velger jeg nok å unngå. Avslutter spørsmålsrunden om en uke (eller to), så frem til da er det bare å plage meg med spørsmål. Kommentar, mail eller melding her på blogg.no. Svarer skriftlig med et innlegg, og kanskje en liten video? Får se hvor mange spørsmål jeg får. Skrivesperre, du liksom.. Ha en fin fredag videre, eller valentinsdag! ♥

5 TING SOM IRRITERER MEG

  • 06.02.2014, 17:28

30 days challenge? Synes 30 dager var litt mange til å starte med, så kortet litt ned på en til 10 dager. Kanskje en grei ting å starte med for å komme i gang med bloggen? Om jeg i det hele tatt klarer det. Har ingen plan om å blogge fast og flere ganger daglig - men når jeg vil, har tid og inspirasjon til det. Jeg blir nok ingen typisk rosablogger. Ganske så langt i fra. Tror jeg. Ikke fordi jeg har noe i mot det, for det har jeg absolutt ikke, men det blir ikke helt min stil. Jeg er ingen stor fan av ta masse bilder av meg selv, og trives generelt bedre bak kamera enn å være midtpunktet. Jeg vil heller ikke være med på å forvrenge virkeligheten gjennom bilder av en «perfekt» hverdag som egentlig ikke eksisterer, om det gir mening? Livet mitt er langt i fra perfekt, men å begynne å sammenligne sitt eget liv på denne måten synes jeg blir for dumt. Alle opplever opp- og nedturer. Hvordan en takler press, usikkerhet og vanskelige valg er forskjellig, og det er en del av det som gjør deg til akkurat den du er. Men for all del ikke misforstå, livet kan også være jævlig urettferdig.Tilbake til utfordringen: Jeg tipper de fleste allerede vet hva det går ut på, og siden det har vært en populær greie tenkte jeg å ta for meg et av punktene nå. Om jeg fullfører den slavisk vet jeg ikke, men tenkte at flere av punktene kan være artige å skrive om når jeg ikke kommer på noe bedre. Selv finner jeg det artig å lese om andre sine irritasjoner eller hva som får noen til å bli irritert, så tenkte å dele noen av mine når det kommer til oppførsel og holdninger fra andre:

1. Når folk ikke klarer å innrømme sine egne feil - Dersom du vet veldig godt at du har tatt feil eller gjort noe feil, burde det vært en selvfølge å innrømme det. Handler det om noe personlig, er det ikke så vanskelig å beklage heller. Enkelte seg seg blind på sine egne feil, men skal alltid kommentere når noen andre har gjort eller sagt noe feil. Hvis det ikke er snakk om noe riktig eller galt svar, bør man også bare si seg enig om at man er uenige om et tema, og ikke prøve å overtale den andre til å tro at den tar feil.

2. Folk som hermer bevisst og konstant - Det er ingenting galt i å verken finne eller lete etter inspirasjon, men det er stor forskjell på å bli inspirert av noe/noen, og det å direkte kopiere. Prøv heller å bruke inspirasjonen til å lage eller gjøre noe eget, personlig og originalt.

3. Når folk må rakke ned på andre for å føle seg bedre - Å slenge med kjeften for å føle seg bedre med seg selv er både lite intelligent og lite omtenksomt. Gode ord koster ingenting, og har du ikke noe fint å si kan du like godt holde kjeft. Hvordan noen kan føle seg komfortabel med å slenge med kjeften har jeg aldri forstått. Noen få stygge eller vonde ord kan ødelegge skremmende mye!

4. Drama og rykter - Hva er vanskelig med å ønske andre bra i stedet for å ødelegge? Legg sjalusien til side, og i det minste prøv å unngå konflikter i stedet for å skape eller oppsøke det. Har man ikke noe forhold til vedkommende, trenger man heller ikke bruke tid og energi på dem. Skulle trodde dette ville slutte etterhvert som man blir eldre, men enkelte vokser det tydeligvis ikke av seg...

5. Frekk humor som går langt over grensen - Nå tenker jeg på frekk humor som går langt over grensen. Ikke en liten, frekk kommentar eller spøk til noen i familien eller vennegjengen. Og ikke spøk med et alvorlig tema, spesielt om noen kan ta seg nær av det eller bli såra. Har du allerede gått over streken, er det ikke alltid like enkelt å ro seg tilbake. Tenk før du snakker, og på hvem du snakker til.

GARANTERT ULIK DEG

  • 04.02.2014, 16:17Nå jeg skal si hei bloggen? Eller skrive det? Nei, tror jeg dropper det.. Mitt navn er Marie Gjernes, jeg er 20 år gammel og kommer fra et lite tettsted som heter Voss - ca. en time utenfor Bergen. Eller kanskje litt mer. Jeg driver for tiden med dansing, og jobber som resepsjonist på treningssenteret Nr.1 Fitness (Voss). Utenom dette bruker jeg tiden på venner og familie, i tillegg til mine interesser for foto, musikk og trening. Tidligere har jeg jobbet som instruktør og koreograf på en danseskole, samtidig som jeg vært innom Bårdar Akademiet. Akkurat nå holdet jeg på privat, samt holder noen privatkurs. Har egentlig alltid synest at blogging er kleint, og vet fortsatt ikke helt hva bloggen skal handle om, men tenkte å gi det en ny sjanse. Håper du liker det du får se, så blogges snakkes vi nok snart! ♥

Om meg

Marie Gjernes

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design and coding by KvDesign - www.kvdesign.no