hits

MARIE GJERNES

SVAR PÅ SPØRSMÅL #2

  • 02.02.2015, 22:47

Q: Dine drømme destinasjoner?
Åh, det er så altfor mange! Både flere land og øyer spredt over hele kloden og byer på omtrent samme sted - New York, Miami, California, Los Angeles, Las Vegas, Hawaii i USA, Roma, Venezia og Cinque Terre i Italia, Paris og Provence i Frankrike, Australia, Thailand, Maldivene, Bora Bora, Ibiza, Marokko, Sør-Afrika, og altfor mange flere... Tenkte å lage et mer oversiktlig innlegg om dette!

Q: Om du kunne reist akkurat hvor du vil nå, hvor ville du reist?
New York (USA) eller Australia med bestevenninna mi!

Q: Hvilke land har du vært i?
England, Spania, Kroatia, Portugal, Bosnia, Tyrkia, Tyskland, Cuba, Brasil, Sverige, Danmark, Nederland. Og Norge så klart.


Q: Beste ferieminne, og hvorfor?
Vanskelig å velge, men det står mellom Cuba 2006, Brasil 2010 eller England 2011. Hvorfor? Det ble enda vanskeligere å svare på... Både Cuba og Brasil var to fantastiske ferier med familie og venner. Alt jeg fikk oppleve og alt jeg fikk se har satt store spor i meg, både positivt og vondt. En del var tøft å se rett foran øynene mine, med tanke på all fattigdommen, urettferdigheten og skille mellom de fattige og rikke. Men når jeg tenker tilbake på det, og spesielt så ung som jeg var, lærte jeg utrolig masse. Spesielt det å ikke ta alt som en selvfølge. Å se barn helt ned i 2-årsalderen sove på gatene og tigge etter mat, var grusomt. Det er noe jeg mener alle nordmenn bør være vitne til en gang, eller i det minste innse hvor heldige vi er. For slik urettferdighet burde ikke eksistert og det skjærer i hjertet mitt. Over til England 2011.. Det må har vært noe av det beste som har skjedd meg, etter at jeg ble stoppet av et profesjonelt modellbyrå på gata som lurte på om jeg var interessert i å jobbe som modell hos dem. En liten barndomsdrøm som ble virkelig. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men gjennom årene har jeg blitt mer og mer skeptisk til den bransjen dessverre.


Q: Hva skal du til sommeren?
Har ikke planlagt det helt enda, uten første uka her på Voss med Ekstremsportveko 2015!

Q: Har du kjæreste?
Nope, og akkurat nå trives jeg veldig med det.

Q: Dine største lidenskaper?
Trening, musikk og reising! ♥♥

Om meg

Marie Gjernes

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design and coding by KvDesign - www.kvdesign.no