• 02.02.2015, 22:47

svar på spørsmål - #2


Q: Dine drømme destinasjoner?
Åh, det er så altfor mange! Både flere land og øyer spredt over hele kloden og byer på omtrent samme sted - New York, Miami, California, Los Angeles, Las Vegas, Hawaii i USA, Roma, Venezia og Cinque Terre i Italia, Paris og Provence i Frankrike, Australia, Thailand, Maldivene, Bora Bora, Ibiza, Marokko, Sør-Afrika, og altfor mange flere... Har utrolig lyst tilbake til Cuba og! Tenkte å lage et mer oversiktlig innlegg om dette, kanskje?

Q: Om du kunne reist akkurat hvor du vil nå, hvor ville du reist?
New York (USA) eller Australia med bestevenninna mi!

Q: Hvilke land har du vært i?
England, Spania, Kroatia, Portugal, Bosnia, Tyrkia, Cuba, Brasil, Sverige, Danmark, Nederland. Og Norge så klart.Q: Beste ferieminne, og hvorfor?
Vanskelig å velge, men enten Cuba 2006, Brasil 2010 eller England 2011. Hvorfor? Det ble enda vanskeligere å svare på... Både Cuba og Brasil var to fantastiske ferier med familie og venner. Alt jeg fikk oppleve og se har satt store spor i meg, både positivt og vondt. En del var tøft å se rett foran øynene mine, med tanke på all fattigdommen, urettferdigheten og skille mellom de fattige og rike. Men når jeg tenker tilbake på det, lærte jeg utrolig masse. Spesielt det å ikke ta alt som en selvfølge. Å se barn helt ned i 2-årsalderen sove på gatene og tigge etter mat, var grusomt. Det er noe jeg mener alle nordmenn bør være vitne til en gang, eller i det minste innse hvor heldige vi er. For slik urettferdighet burde ikke eksistert og det skjærer i hjertet mitt. Over til England 2011 - Det må ha vært noe av det beste som har skjedd meg, etter at jeg ble stoppet av et profesjonelt modellbyrå på gate som lurte på om jeg var interessert i modell-jobb. En liten barndomsdrøm som ble virkelig. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men gjennom årene har jeg bare blitt mer og mer skeptisk til den bransjen dessverre.Q: Hva ska du til sommeren?
Har ikke planlagt det helt enda, utenom første uka her på Voss med Ekstremsportveko 2015!

Q: Har du kjæreste?
Nope!

Q: Dine største lidenskaper?
Trening, musikk og reising! ♥♥

Search

Bloggdesign

hits