• 29.03.2017, 21:58

REPLAY


  • 29.03.2017, 11:20

ADIDAS X NIKE


Processed with VSCO with b1 preset

· HOODIE: ADIDAS | SNEAKERS: NIKE | WATCH: DANIEL WELLINGTON ·

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

... og en liten oppdatering siden sist: Enten er det tiden som flyr forbi meg, eller så må det være jeg som står stille mens dagene bare går. De siste nettene har vært lange med lite søvn og mye grubling. Det å ikke få sovne før nærmere klokken 05.00 på natten (eller morgenen?) kjennes virkelig på dagtid når jeg ikke har tid til å ta igjen tapt søvn.. Spesielt når jeg faktisk må komme meg opp tidlig. Noe som har tappet en del på energien min i det siste. Er ikke meningen å "klage", men uansett hvor hardt jeg prøver å ikke tenke på noe, kommer de mest random tankene snikende frem likevel. Kroppen er sliten, mens hodet eksploderer av tanker. Både gode og vonde, men i den siste tiden kanskje mest vondt. Når kvelden kommer skulle man jo trodd at jeg sluknet med en gang, men nei.. Jeg håper dette forklarer mitt lille fravær fra bloggen! ♥ // adlinks!

  • 14.03.2017, 21:20

kjære 18 år gamle marie


For 5 år siden var livet mitt totalt annerledes en hva det er i dag. Alt som har skjedd gjennom de 5 siste årene har vært med på å forme meg som et menneske. Det har formet meg til å bli den personen jeg er i dag, og det har formet livet mitt til å stå hvor jeg står i dag. Gjennom usikkerhet og ensomhet, og en rekke med vanskelig valg. Gjennom oppturer og nedturer, glede og sorg, latter og tårer. Til det punktet jeg verken så noe mening med livet eller håp i meg selv. Til det punktet jeg følte meg så langt i fra bra nok som det gikk an. Jeg vil aldri bli den jenta igjen, men uten alt dette hadde jeg ikke hatt den styrken jeg står med nå. Selv om jeg ikke sitter med noe anger i dag, er det likevel flere råd jeg aldri fikk som jeg (og kanskje andre) gjerne kunne trengt. Alle gjør feil i livet, og det er ikke meningen at man skal finne seg selv som 18-åring!

· · ·

Kjære 18 år gamle meg... De drømmene, målene og endringene du ønskte i livet ditt skulle du bare kjørt på med. Følgt dine egne instinkter. Du har aldri mislykket med det, og tro meg: Du vil ikke mislykkes nå! Vær spontan og ta sjanser. Gjør det som får deg til å smile uten å angre eller føle en trang til å beklage. Alt som skjer, skjer for en grunn. Alle du møter, møter du for en grunn. Du lærer av feilene dine. Og de feilene andre ser og lyver om, har ingenting med deg å gjøre. Klisjé, men noen ganger vet hjertet ditt ting som tankene dine ikke kan forklare med ord. Drømmer og mål vil kanskje endre seg, men du vil oppnå det du ønsker til slutt. Du vil stå på egne ben, og du vil klare det på egenhånd!

Livet er fullt av skuffelser og farvel, og noen er tøffere enn andre. Ikke alle farvel vil vare for alltid. På dette tidspunktet vil du finne ut hver som virkelig betyr noe for deg, og ikke minst hvem som setter like stor pris på deg tilbake. Tiden fremover vil være tøff, men du vil finne ut hvem som hører til i fortiden din og hvem som fortjener en plass i fremtiden din. Ikke nok med det, du vil møte de mest fantastiske menneskene på reisen og oppleve nye, gode tider. Du vil også møte noen som ikke er like bra for deg. Vær bevisst på dem og hold deg unna dem. Husk at det alltid vil eksistere personer som vil prøve å ødelegge og dra deg ned. Ikke glem hvilken retning du skal. Noen vennskap varer livet ut, andre ikke. Slutt å angre på valg du har tatt og tiden du har brukt. Alle du møter gjennom livet vil være med på å forme deg sterkere uansett hvordan de har behandlet deg, og hvor lenge de har vært eller blir i livet ditt. Behandl andre på samme måte som de behandler deg. Alt du trenger er én bestevenn: Kvalitet over kvantitet - og det gjelder egentlig alt i livet. Du vil lære deg å omgi deg med den personligheten du søker, og det vil inspirere deg hver dag. Slutt å bruke tiden på de som behandler deg dårlig og kaster bort tiden din, og start å være med de som vet hva de vil og ønsker andre godt. Du vil oppleve hjerteskjærende situasjoner og tap, og tro at livet ditt ikke gir noe mening mer. Det er langt i fra sannheten. De som får deg til å tro og føle at du ikke er verdt noe, tar feil og fortjener verken din omtanke og kjærlighet. Husk at du alltid kan tilgi, men det er langt i fra det samme som å glemme. Du vil klare deg bedre uten dem, og du vil lære forskjellen på å være alene og ensom.

Livet er ikke alltid enkelt - Du vil oppleve urettferdighet og skyldfølelse. Du vil oppleve motgang og gjentatte nedturer, men du vil alltid komme deg gjennom det. Sterkere og smartere enn noen gang tidligere. Det er lov å ha det vondt, men slutt å tro at alle feil som skjer er din skyld. Ikke vær redd for å si det du mener selv om andre er uenige. Du trenger ikkje gjøre det du tror andre vil forvente av deg, og du skylder ikke andre noe. Ikke godta handlinger og holdninger du mener er feil. Hør på råd, men bestem selv. Gjør og si ting på din egen måte, og vær stolt over alt du klarer å oppnå. Noen ganger er de lange omveiene en bedre løsning enn de enkle snarveiene. Andre ganger ikke. Du jobber hardt og fortjener å lykkes uansett. De to største tabbene du gjorde var å stole på personer du ikke burde stole på, og forelske deg i en som ikke fortjente din kjærlighet og oppmerksomhet. Det du kanskje trodde var slutten, var ikke en gang starten: Du vil både finne og utvikle deg selv! Du vil lære mer om deg selv. Visdom og erfaringer du aldri hadde tenkt over tidligere. Og når du finner deg selv, fortsett med å være deg selv - Fortsett med å skape og drømme! 5 år senere: Du føler deg kanskje mer voksen, men du er fortsatt ung og har flere år på å finne deg selv!

· · ·

EDIT: Dette er ikke bare råd til meg selv, men også til andre som er eller har vært i lignende situasjoner og sliter med å finne riktig vei fremover!

  • 12.03.2017, 20:05

i'd rather wear my nikes


· MY FAVORITES ARE BACK ·

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

· NIKE AIR FORCE 1'07 ·


Processed with VSCO with a5 preset

Endelig er favoritt-skoene mine tilbake: Nike Air Force 1'07 - All White! ♥ Desse skoene har vært mine trofaste følgesvenner i snart tre år, og jeg har aldri vært så fornøyd med noen sko tidligere. Så fornøyd at jeg måtte skaffe meg enda et nytt par, ettersom de jeg allerede har er begynt å bli ganske slitt etter flere års bruk. Jeg har brukt dem til både hverdag, fest og jobb. Ikke bare er de utrolig fine og freshe, men de er også utrolig gode på føttene. Nå gjelder det bare å impregnere dem for å unngå unødvendig slitasje og flekker som er vanskelig å få bort. Første gang jeg skaffet meg desse skoene, brukte jeg dem nesten hver dag uansett hvilket vær. De har holdt seg veldig bra over lang tid, men denne gangen skal jeg ikke glemme å impregnere dem før jeg begynner å bruke dem. Denne gangen skal jeg også være flinkere (og ikke minst smartere) til å ikke bruke dem på dager jeg ikke bør, med tanke på vær og forhold ute. Da jeg ryddet i skoene mine tidligere i uken, gikk det opp for meg at jeg må ha et lite «crush» på hvite sko. Jeg eier totalt 8 par med hvite sneakers + noen andre hvite sko. Og det er nesten litt gale... Neida! Å ha hvite sko som favoritter er faktisk litt skremmende da de fort kan bli skitne og stygge, men hvit impregnering hjelper som sagt veldig på!

Search

Bloggdesign

hits