• 25.01.2017, 21:50

svar på spørsmål - #5


Q: Hvorfor takket du nei til modellbyrået i England?
Jeg takket verken nei eller ja, så tilbudet ligger der fortsatt. Men som jeg har nevnt tidligere, så er jeg veldig skeptisk til den bransjen og jeg vet faktisk ikke helt om det er noe for meg. Det hadde sikkert vært spennende, gøy og ikke minst en erfaring å jobbe som modell, men som sagt - Det er et utrolig tøft yrke! I tillegg vil jeg skaffe meg en god utdanning og sikre meg jobb på den måten. Når det gjelder at modellbyrået har hovedkontor i England ville ikke det vært noe problem når å bo der er en av mine fremtidsplaner. Uansett så elsker jeg å reise, så det å reist rundt på oppdrag hadde heller ikke vært noe problem! :-)

Q: Hvilket modellbyrå ble du stoppet av, og hvor?
Select Model Management // I Oxford Street, faktisk!Q: Hvordan klarte du å komme gjennom påbygg med bra snitt?
Har egentlig ikke noe bra svar på det, utenom at jeg brukte mye tid på å jobbe med de ulike fagene og slet meg skikkelig ut på det. Ja, det var jævlig... I starten av skoleåret gikk karakterene litt ned, men det snudde seg så fort jeg ble vant med andre arbeidsmetoder og teknikker. På slutten av hele skoleåret gikk de og litt ned en liten periode, fordi jeg var mildt sagt drittlei av alt som hadde med skole og gjøre... Kanskje jeg kan lage et innlegg med mine beste studieteknikker? Det trenger jeg i grunn selv motivasjon til nå på høgskolen, men masse lykke til uansett!

Q: Hva vil du studere/utdanne deg til?
Sist jeg fikk dette spørsmålet hadde jeg virkelig ikke peiling, og jeg ble like irritert hver gang folk spurte om det. Rettere sagt: Jeg hatet det spørsmålet, og det har jeg gjort lenge. Høsten 2016 startet jeg på en treårig utdanning innen barnehagelære, og etter dette bærer det forhåpentligvis videre til en fordypning til å bli barnevernspedagog. Jeg har grublet ekstremt mye på dette, frem- og tilbake tenking, skiftet mening hver andre time og blitt så frustrert over meg selv - "Hva skal det bli av denne stakkars jenta, da?" var noe jeg følte alle rundt meg tenkte. Jeg mislikte sterkt å være den som ikke hadde planene på hva jeg ville fremover klare, og følte andre så ned på meg på grunn av det. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg vil og om jeg i det hele tatt har valgt riktig, men jeg er i det minste i gang og åpen for å gi den en sjanse!

Q: Er du yngst i søskenflokken - Alder?
Ja, det er jeg! :-) Jeg har en storesøster på 30, to eldre brødre på 29 og 32 år, og så kommer "lille attpåklatten" på 23 år.Q: Hva er det verste og det beste du har opplevd?
Det verste jeg har opplevd vil jeg ikke en gang nevne når det er så pass alvorlig og trist at det kun er mine nærmeste som vet om det. Noe av det beste jeg har opplevd må bli å være elsket og satt pris på for den jeg er, tror det er mye som skal til for å toppe det. Samtidig følelsen av å være forelsket, gjensidig så klart! Om det er hendelser som har skjedd i livet mitt, vil jeg nevne det å bli tante til to nydelige sjarmtroll, nyheten om at jeg snart skal bli tante igjen, alle gode minner fra reiser, ferier og lignende med familie og venner, gleden dyr, dansing og musikk har gitt meg, og vennskapet med bestevenninna mi som har vart så lenge jeg kan huske. Det å ha en venninne som kjenner til alle opp- og nedturene gjennom livet er ubeskrivelig.

Q: Hvor mange kjærester har du hatt?
Jeg har hatt én ordentlig kjæreste.

Q: Har du gitt opp eller sluttet med dansing?
Nei, ingen av delene! Uten å være for dramatisk nå, men etter en tøff og vanskelig periode i livet mitt måtte jeg legge det til side og prioritere ting som faktisk var viktigere. Rart å høre meg selv si det, når det er noe jeg virkelig elsker og fortsatt brenner for, men man kan ikke alltid forutse hva som skjer og kommer til å skje. Dansing er og vil alltid være en del av meg, uansett hva og hvordan ting skjer! Sikkert litt vanskelig å forstå for noen, men når ting går utover både mental og fysisk helse er man nødt til å lytte til kroppen. Noe jeg har vært fryktelig dårlig til gjennom årene, men man lærer! Spesielt av gjentatt feiling og prøving, og ikke minst erfaring.Q: Har du dyr nå som du bor for deg selv?
Nei, men kjenner virkelig jeg savner kattene mine hos mamma og pappa, og hunden til søsteren min som jeg passer og ser en del når jeg er hjemme. Mulig jeg skaffer meg en liten valp eller kattunge til sommeren, men må se det litt an med tanke på bosted, økonomi, tid og skole/jobbsituasjonen når det nærmer seg. Om det blir en hund, er jeg fortsatt usikker på hvilken rase, men vil ha en liten gutt som liker både kos og har mye energi. En Husky, Shäfer eller Rottweiler må jeg nok vente en del år til med...

// Gjerne se gjennom gamle svar i kategorien spørsmål før dere eventuelt spør videre! ♥

  • 14.10.2015, 12:15

svar på spørsmål - #4


Q: Tjener du noe på bloggen din?
Til nå har jeg ikke tjent noe penger på bloggen, men jeg har hatt noen samarbeidspartnere som har sponset meg med produkter til meg selv og til konkurranser. For øyeblikket bruker jeg bloggen som en hobby og en liten deltidsjobb. Hva det senere blir til vet jeg ikke, men vil ikke at bloggen skal bli en hel reklameannonse. Orker heller ikke det presset og stresset en fulltidsblogger må oppleve. Ikke misforstå, litt er så klart gøy. Men livet kan by på så utrolig mye mer enn det å sitte foran en skjerm for å dokumentere og reklamere for alt.

Q: Hva holder du på med for tiden?
Akkurat nå jobber jeg som ekstrahjelp i resepsjonen på treningssenteret Nr.1 Fitness opp til fem ganger i uken, noe som kanskje er litt i overkant av det som beregnes til den stillingen. I slutten av oktober begynner jeg på et lite studie innen kommunikasjon, fotografering og webdesign via folkeuniversitetet i Bergen. Det blir på deltid kun fire-fem timer i uken, så mye selvstudie kommer det til å bli utenom. Jeg er veldig usikker på hva jeg vil videre i livet når det kommer til utdanning og jobb, men akkurat nå er dette noe jeg virkelig vil prøve og gleder meg til å komme i gang med. Ved siden av dette kommer jeg til å satse mer på bloggen, og bruke tiden til venner, familie, trening og jobb.

Q: Har du vitnemål eller må du ta opp igjen fag?
Jeg har et vitnemål som er over gjennomsnittet bra, noe jeg er utrolig glad får nå! Men herregud som jeg slet meg ut det siste året... Å gå yrkesfaglig de to første årene på videregående, for å deretter avslutte med påbygg for å få generell studiekompetanse var skikkelig heise. MEN - Det var og skal være gjennomkommelig! Så til dere som går påbygg nå eller skal gå påbygg til neste år, vær innstilt på mye jobb så er det ikke så ille likevel. En liten motivasjon - Gled dere til russetiden, og ikke minst den lettelsen og mestringsfølelsen når skoleåret er over!Q: Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Føler meg ikke akkurat gammel, men kanskje mer moden og reflektert enn en del andre på min alder? Dette kommer nok av at jeg har vært gjennom ganske mye forskjellig. Opp- og nedturer, både mentalt og fysisk. I tillegg kan det variere veldig til hvilken situasjon eller "setting" jeg er i. Føler meg til tider som en liten drittunge, men for det meste føler jeg at jeg er der jeg er - 21 år gammel!

Q: Banner du ofte?
Til tider... Eller kanskje litt mer enn bare til tider? Banner spesielt når jeg er forbanna, noe som egentlig sier seg litt selv. Ellers kan det være alt fra å si at noe var "jævlig ekkelt" eller "faen så fin du er". En liten uvane jeg har når jeg blir litt små-irritert er å kalle mine nærmeste for ting jeg ikke mener. Som for eksempel å kalle de jeg spiller noe med for "jævla idioter" når noe går galt. Ofte ironisk ment! Bruker ikke de fæleste banneordene, men et annet ord som kan dukke opp støtt og stadig er "helvete". I tillegg er banning en ting er veldig mye brukt i språket her jeg kommer fra, og spesielt i Bergen!

Q: Hva synes du om tatoveringer?
Det kan være utrolig fint og stilig, men samtidig utrolig stygt - Så både og! Det kommer så klart an på selve tatoveringen. En liten og enkel, en som betyr noe for vedkommende eller en som er skikkelig gjennomtenkt og gjennomført kan være kjempefint. Men når det nesten dekker hele kroppen, og ikke minst når den blir fylt inn med masse random farger, synes jeg ikke det er så fint lengre. Det er smak og behag, og noe vi bestemmer helt selv heldigvis. Selv har jeg lenge vurdert å ta en liten tatovering eller to (eller fler), men hvor, når og hva? Det får tiden vise!Q: Hva gjør deg trist?
Med tanke på all elendighet som skjer rundt i verden, så er det masse - Krig, fattigdom, barnemishandling, mobbing, urettferdighet, forskjellsbehandling, dyremishandling, kriminalitet, direkte ondskap og mer. Men for å være helt ærlig, så er det å miste noen nære, følelsen av å ikke være bra nok eller vennskap som går tapt, noe som gjør meg veldig trist. I tillegg er jeg veldig følsom, så om noen forteller meg noe dypt, sterkt eller vondt de har opplevd, kommer tårene og medfølelsen fort frem.

Q: Hva gjør deg glad?
For det første, og et ganske så standard svar - Å gjøre andre glad, gjør meg glad! Jeg mener den herlige følelsen som får deg til smile skikkelig når du ler med venner og familie, og ikke minst det å bare se at de er glade! Egentlig er det utrolig mye som gjør meg glad, og jeg kunne sikkert skrevet et langt innlegg om dette. Men for å korte litt ned på det - Venner og familie generelt. Musikk, dansing og trening. Kattene mine og hunden til søsteren min, og igjen dyr generelt. Å reise, besøke nye steder, nye opplevelser, fint vær, gode lukter, gode nyheter, finne ny musikk, å lykkes med målene mine, mestringsfølelse, komplimenter på personligheten min, osv!

Q: Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Ærlig, sta, spontan, tankefull, hjelpsom, empatisk og glad! Ops, det ble visst 7 ord.Q: Hvem ringer du når du er sint, lei deg eller trenger råd?
De som står meg nærmest - Søsteren min, brødrene mine, bestevenninna mi eller mamma og pappa!

Q: Hvilke uvaner har du?
Hmm.. Drikke litt (veldig) for mye Pepsi Max, bite meg i tunga mens jeg smiler og si hæ hele tiden.

Q: Ser du på deg selv som en sjenert eller utadvendt person?
Jeg er nok ikke den mest utadvendte personen du vil møte på, men jeg er helle ikke den som er helt stille blant nye folk og omgivelser. Der varierer egentlig veldig på hvordan dagen min er. Har jeg en bra dag kan jeg være veldig åpen for nye bekjentskap. Har jeg en dårligere dag sier jeg hei og er til stede, men blir ikke den som prater mest eller er mest frempå. Samtidig kan det variere med hvilken situasjon jeg er i. Blant venner, familie og bekjente er jeg veldig aktiv i diskusjoner, samtaler osv. Eller når jeg snakker om noe jeg virkelig har peiling på. Men når det kommer til andre fremføringer, jobbintervju og lignende, kan jeg bli skremmende sjenert, glemme alt jeg skal si og knapt klare å argumentere for meg selv... Noe som alltid gjør meg forbanna i etterkant!

// Gjerne se gjennom gamle svar i kategorien spørsmål før dere eventuelt spør videre! ♥

  • 02.02.2015, 22:47

svar på spørsmål - #2


Q: Dine drømme destinasjoner?
Åh, det er så altfor mange! Både flere land og øyer spredt over hele kloden og byer på omtrent samme sted - New York, Miami, California, Los Angeles, Las Vegas, Hawaii i USA, Roma, Venezia og Cinque Terre i Italia, Paris og Provence i Frankrike, Australia, Thailand, Maldivene, Bora Bora, Ibiza, Marokko, Sør-Afrika, og altfor mange flere... Har utrolig lyst tilbake til Cuba og! Tenkte å lage et mer oversiktlig innlegg om dette, kanskje?

Q: Om du kunne reist akkurat hvor du vil nå, hvor ville du reist?
New York (USA) eller Australia med bestevenninna mi!

Q: Hvilke land har du vært i?
England, Spania, Kroatia, Portugal, Bosnia, Tyrkia, Cuba, Brasil, Sverige, Danmark, Nederland. Og Norge så klart.Q: Beste ferieminne, og hvorfor?
Vanskelig å velge, men enten Cuba 2006, Brasil 2010 eller England 2011. Hvorfor? Det ble enda vanskeligere å svare på... Både Cuba og Brasil var to fantastiske ferier med familie og venner. Alt jeg fikk oppleve og se har satt store spor i meg, både positivt og vondt. En del var tøft å se rett foran øynene mine, med tanke på all fattigdommen, urettferdigheten og skille mellom de fattige og rike. Men når jeg tenker tilbake på det, lærte jeg utrolig masse. Spesielt det å ikke ta alt som en selvfølge. Å se barn helt ned i 2-årsalderen sove på gatene og tigge etter mat, var grusomt. Det er noe jeg mener alle nordmenn bør være vitne til en gang, eller i det minste innse hvor heldige vi er. For slik urettferdighet burde ikke eksistert og det skjærer i hjertet mitt. Over til England 2011 - Det må ha vært noe av det beste som har skjedd meg, etter at jeg ble stoppet av et profesjonelt modellbyrå på gate som lurte på om jeg var interessert i modell-jobb. En liten barndomsdrøm som ble virkelig. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men gjennom årene har jeg bare blitt mer og mer skeptisk til den bransjen dessverre.Q: Hva ska du til sommeren?
Har ikke planlagt det helt enda, utenom første uka her på Voss med Ekstremsportveko 2015!

Q: Har du kjæreste?
Nope!

Q: Dine største lidenskaper?
Trening, musikk og reising! ♥♥

  • 10.01.2015, 22:52

svar på spørsmål - #1


Q: Hvorfor startet du å blogge?
Hadde vel egentlig ingen god grunn da jeg opprettet bloggen, ville bare prøve noe nytt. Leste en del blogger og fikk lyst å lage min egen, igjen. Hadde en blogg tidligere da jeg gikk siste året på ungdomsskolen, som er en del år siden nå, men den sletta jeg første eller andre året på videregående. Har alltid vært glad i å skrive, og ved hjelp av en blogg har jeg muligheten til å dele tankene og meningene mine. I tillegg til det liker jeg å ta bilder, redigere bilder og jobbe med HTML- og CSS-koding til design osv.. Så ja, da passer en blogg ganske enkelt og greit!

Q: Beste med å blogge?
Noe av det beste med å blogge er å kunne uttrykke tanker og meninger, samtidig som man kan få respons og tilbakemeldinger. Både positive kommentarer og konstruktiv kritikk på hva som eventuelt kan bli bedre eller annerledes. At folk tar seg tid til å faktisk lese det jeg prøver å formidle gjør meg veldig glad. Og en koselig kommentar slår aldri feil. Samtidig er bloggen et ganske fint og trygt sted å gå til om noen skjønner?

Q: Favoritt blogger(e)?
http://joannajohansson.com
http://kenzas.se
http://angelicablick.se
http://sincerelyjules.com
http://jannideler.com

Q: Hva er ditt mål med bloggen?
Har i grunn ikke noe mål med bloggen, er mer en liten hobby og noe jeg synes er gøy å drive med. Hva det utvikler seg til få vi se på! :-)Q: Hvor får du inspirasjon fra?
Overalt, faktisk! Alt jeg møter, alt jeg ser og alt jeg opplever: Når jeg danser, hører på musikk, trener, er med venner, familie, går i gatene, byen, naturen, er sammen med dyr, jobb/skole, ser ulike filmer, serier og tv-programmer, leser ukeblader og bøker, osv.. I tillegg får jeg så klart inspirasjon fra ulike nettsteder som tumblr, weheartit, instagram, youtube, andre blogger, etc..

Q: Hvor gammel er du - Årsmodell?
Jeg er 21 år - født 20.desember i 1993.

Q: Hvor høy er du?
1.75, tror jeg?

Q: Hva vil du utdanne deg til?
Vanskelig spørsmål.. Politi, ingeniør eller barnevernspedagog kanskje? Ellers drømmer jeg om å studere internasjonal markedsføring i Australia!Q: Hvilken musikk hører du på?
Hører på alt mulig, egentlig. Alt fra Rap, Hip Hop, House, R&B, Pop, Rock, osv - veldig variert. Hører på mange forskjellige artister, grupper og band. Både gammelt og nytt. For å nevne noen jeg hører en del på: Eminem, Asap Rocky, The Glitch Mob, Awolnation, Beyoncé, Rihanna, Bebe Rexha, Nicki Minaj, John Mayer, Kygo, Alan Walker, Frank Ocean, G-Eazy, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Kings of Leon, Imagine Dragons, Coldplay, The Script, X-Ambassadors, The Chainsmokers, osv.. Men andre ord ganske masse forskjellig! // Dere finner meg på Spotify her! 🎧

Q: Hva trener du utenom dansing?
Kondisjon og styrke + Teknikktrening

Q: Hvilken dansestil holder du på med?
Hip Hop / Street og Contemporary

Search

Bloggdesign

hits